Budeia Lodge Living

Budeia

Budeia Lodge Living er på ca. 150 kvm fordelt på tre etasjer. Det er plass til en gruppe på 8 personer. På hovedplan finner du et soverom med en dobbeltseng og en enkeltseng. Du finner også en bonderomantisk stue og kjøkken med spisestue og vedovn. Her finnes en kaffestasjon hvor du kan nyte nykvernet kaffe. Høyloftet (3.etg) er innredet med 3 enkeltsenger og 1 dobbeltseng. Også her finnes en kaffestasjon og en sittegruppe med flott utsikt over fjord og fjell. I kjelleren finnes 2 bad med dusj og toalett, samt en vaskemaskin. I Relaxavdelingen i samme etasje finner du en infrarød badstue for to personer og en sittegruppe i maritime omgivelser. For å benytte vår utendørs jacuzzi med plass til 4-5 personer kan du benytte utgangen i kjelleretasjen. Her er den perfekte arena for å oppleve nordlyset og naturen rundt i avslappede omgivelser. 

Historie

Budeia Lodge Living var første gang renovert i perioden 2011-2013. Her var det kafe og låvebutikk fra 2011 til mars 2016. Tidligere bodde det hester og sauer her. I 2012 ble Budeia kåret til Norges hyggeligste Kafe i bladet Kamille, og vi har hatt mange hyggelige gjester på besøk den tiden det var kafe her. Nå er kafedriften lagt ned, og etter en ny renovering i 2016, leies lodgen ut som overnattingssted til turister.

Utstyr: Vedovn, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, vaskemaskin, wifi, TV (parabol), 2 kaffemaskiner.

Naturen

Budeia Lodge Living er omkranset av vill og vakker natur. Man finner både sjø og stupbratte fjell like utenfor døren. Det er flotte turmuligheter både sommer og vinter like i nærheten. Om du ønsker å gå fjellturer, toppturer på ski/truger, klatring, sykling, padling etc., så er alle muligheter tilstede i nærområdet.

Om du ønsker å oppleve nordlyset, så er dette et av de beste steder i verden. Du kan se nordlyset like utenfor eller fra vinduet. Dette spektakulære lyset kan også oppleves mens du nyter et massasjebad i vår utendørs jacuzzi. Nordlys kan man oppleve så tidlig som august, og helt til april om været slår til. 

Midnattsolen på sommeren gjør at vi har ekstra lange og lyse netter. Det kan føles som at døgnet i denne perioden har ekstra mange timer som man kan benytte til å nyte naturen omkring oss.

Hos oss kan du møte på reinsdyr i hagen. De er fredelige og ønsker kun ro og stillhet. Du kan også møte på reven som lusker rundt husene for å leke med våre gårdskatter. Ikke bli redd av hylene den har når den har løpetid. Det kan være både fascinerende og intenst.

Beliggenhet

Budeia Lodge ligger kun 20-25 minutter med bil fra Tromsø by, og 15 minutter fra Langnes Flyplass. Dagligvarebutikken Eide Handel ligger 6 km unna Budeia, i retning Tromsø by.